Δωρεαν 3ημερο transformation workshop:

22-24 Μαϊου 2024

εισαι ετοιμη να γινεις η καλυτερη εκδοχη του εαυτου σου;


Έλα μαζί μου σε ένα ΔΩΡΕΑΝ τριήμερο ταξίδι ανακάλυψης και μεταμόρφωσης, συμμετέχοντας στο "3-ήμερο Transformation Workshop"! Για να εξερευνήσουμε εργαλεία και πρακτικές που έχουν βοηθήσει αμέτρητες γυναίκες να μεταμορφώσουν τη ζωή τους.

Μάθε να εφαρμόζεις αυτές τις μεθόδους για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου, και να γίνεις η γυναίκα που θέλεις να είσαι. Δημιούργησε τη δική σου μαγεία και ζήσε τη ζωή που ονειρεύεσαι!

Τι λες; Είσαι έτοιμη να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου;

Συμπλήρωσε το email σου για να λάβεις όλες τις λεπτομέρειες και να ξεκινήσεις τη μεταμόρφωσή σου!

Αρχίζουμε την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024!

Είσαι έτοιμη να αρχίσεις ένα ταξίδι που θα σου αλλάξει τη ζωή; Μήπως νιώθεις ότι κάτι λείπει από τη ζωή σου και θέλεις μια αλλαγή που θα σου φέρει περισσότερη ευτυχία και ισορροπία;

Το "3-ήμερο Transformation Workshop"

είναι εδώ για να σε βοηθήσει να εξερευνήσεις αυτήν τη διαδρομή με αγάπη και υποστήριξη.

Κατά τη διάρκεια αυτού του εργαστηρίου, θα μάθεις πώς να αντιμετωπίζεις τις ανασφάλειές σου με αυτοπεποίθηση και αυτογνωσία ανακαλύπτοντας τον πυρήνα σου, τον πραγματικό εσωτερικό σου εαυτό. Με αυτήν την κατανόηση θα είσαι σε θέση να δημιουργήσεις μια ζωή που αντανακλά τα πραγματικά σου όνειρα και επιθυμίες.

Το ταξίδι της μεταμόρφωσης είναι μια προσωπική εμπειρία και είμαι εδώ για να σε στηρίξω σε κάθε βήμα της διαδρομής σου. Ετοιμάσου να αναπτύξεις μια νέα προοπτική και εσωτερική δύναμη που θα σε καθοδηγήσουν προς μια ζωή γεμάτη ενέργεια και ισορροπία.

Τι θα μάθεις:

✨ Πώς να ξεπερνάς τους φόβους και τις ανασφάλειές σου με αυτοπεποίθηση και αυτογνωσία.

✨ Μεθόδους για τη διαχείριση του στρες και την εύρεση συναισθηματικής ισορροπίας.

✨ Πώς να θέσεις όρια στις σχέσεις σου που υποστηρίζουν την ευημερία σου.

✨ Πώς να διαχειρίζεσαι και να ξεπερνάς τις προκλήσεις.

Γεια σου! Είμαι η Πηνελόπη

Και ξέρω ακριβώς πως αισθάνεσαι!


Ως έμπειρη ψυχαναλύτρια ομάδας και coach θετικής ψυχολογίας, έχω αφιερώσει τα τελευταία 20 χρόνια στην ενδυνάμωση ατόμων, έχοντας εντρυφήσει στις γυναίκες, προκειμένου να αναγνωρίζουν, να ξεπερνούν τα εμπόδια και να μάθουν να αναδεικνύουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Έχοντας συντονίσει πολυάριθμες ομάδες γυναικών, που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, έχω βαθιά κατανόηση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν και των στρατηγικών που λειτουργούν πραγματικά για να ξεπεράσουν αυτά τα εμπόδια.

Συνδυάζοντας τις τεχνικές της ομαδικής αναλυτικής προσέγγισης και της θετικής ψυχολογίας θα σε βοηθήσω να δεις πραγματική βελτίωση στη ζωή σου. Η εμπειρία μου και η προσήλωσή μου στο να δημιουργώ ενθαρρυντικά περιβάλλοντα, με καθιστά ιδανική για να σε καθοδηγήσω στο να πετύχεις τους στόχους σου, είτε προσωπικούς είτε επαγγελματικούς.


Έτοιμη να αλλάξεις τη ζωή σου;

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο "3-ήμερο Transformation Workshop" και πες ΝΑΙ σε μια ζωή με λιγότερο στρες και περισσότερη αυτοπεποίθηση!

FOR SUPPORT ISSUES OR QUESTIONS, PLEASE EMAIL: info@exelissomai.gr


Copyright © 2024 • Pinelopi Karagianni (exelissomai) • exelissomai.gr • All Rights Reserved